Fusta: El futur de la construcció

Acceptant que el ritme frenètic d’aquests últims anys és incompatible amb la preservació del medi ambient, ens veiem obligats a trobar alternatives més ecològiques pel nostre dia a dia, des de la recollida selectiva, el reciclatge, etc… fins al vehicle elèctric. Així doncs, dins el món de la construcció també s’ha de treballar en aquest sentit, i és aquí on la fusta esdevé la gran alternativa.

Un material que ens ofereix la possibilitat de realitzar estructura: forjats, pilars, parets de càrrega, teulades,… amb l’afegit d’un gran valor ecològic, per tant ha de ser el material del futur nou món de la construcció, que encara està per arribar.

Avui la fusta estructural prové al 100% de reforestació, si a això li sumem que mentre l’arbre creix (es fabrica el material) el cost en quant a emissions de CO² es positiu, ja que no n’emetem sinó que en consumim i que el cost energètic d’elaboració del material es baixíssim pel fet que és un material “tou”, sumant-hi que s’aprofita tota la matèria prima ja que el sobrant s’utilitza per a fer taulers, pellets, etc… ens porta a afirmar que és el material de construcció més respectuós amb el medi i per tant un material de futur.

Tecnifusta, a l’Escala, es una empresa líder dins el món de la construcció amb fusta, aposta per un acabat de qualitat i un muntatge ràpid i precís, treballa dia a dia en la innovació i la recerca de noves tècniques que ajuden a la millora i desenvolupament d’aquest tipus de construccions, això es tradueix en uns preus de mercat accessibles, al contrari de la creença popular.

Treballa des del client particular fins a la gran empresa, realitza qualsevol tipus d’estructura per senzilla que sigui, considera que el medi ambient es un factor clau que marcarà el futur del nostre planeta, així doncs, l’empresa construeix estructures sostenibles, amb tantes o més qualitats que les dels materials utilitzats actualment…

L’Enginyeria un departament clau

Tecnifusta disposa d’un departament d’enginyeria que proporciona un ampli servei de càlcul i disseny d’estructures amb programes CAD/CAM, entregant uns projectes complerts tant a nivell d’imatge 3d com de llistats de material a utilitzar.

Treballa a nivell d’enginyeria per donar servei a petites fusteries col·laborant en el disseny i fabricació de les peces més complexes d’una estructura, ja que disposa de maquinaria de control numèric que permet realitzar les mecanitzacions més complexes, amb la màxima precisió.

Tecnifusta t’ofereix els seus serveis, perquè la teva construcció s’avanci al futur.


Comparteix:
Facebook Twitter Email
This entry was posted in La Fusta and tagged , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>