Forjat de fusta laminada

El forjat de fusta laminada es va realitzar l’any 2007, está format per dues plantes i cuberta, i més de 25 pilars de fusta, corretges i jasseres. A sobre de les corretges de fusta s’hi va col·locar un encadellat de fusta que li aporta un acabat decoratiu al sostre. Cada planta disposa de més de 200mts.

A la cuberta de fusta hi vam col·locar un panell autoportant de fusta que permet llums de fins a 5mts. es un panell de alta qualitat amb més de 14 ctms. de aïllament.

Comparteix:
Facebook Twitter Email
This entry was posted in Forjats de fusta and tagged , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>