Casa modular de fusta.

A Tecnifusta recentment hem construit aquesta casa modular, realitzada amb panell contralaminat, un sistema constructiu que es caracteritza per la unió de grans murs de fusta laminada, l’estructura bàsica es construeix en un termini de temps molt breu, això fa que els costos econòmics s’abarateixin notablement. L’Habitatge es caracteritza per la seva solidesa, bellesa i economia.

Comparteix:
Facebook Twitter Email
This entry was posted in Modular and tagged , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>